Rețeta săptămânii – Bucătăria lui Fabi: Șnițel vienez, de porc, cu salată de cartofi


Lista de cumpărături pentru 2 persoane:
* 12 cartofi cocktail;
* 5 fire de arbagic verde;
* 1 ceapă roșie.
Pentru dressing:
* 50 ml supă clară de legume;
* 5 linguri de ulei;
* 4 linguri de oțet;
* 1 linguriță de muștar;
* 1 linguriță de miere;
* Sare, piper după gust.
Șnițele:
* 5 linguri de unt clarifiat sau
* Ulei;
* 2 felii carne de porc 200 g (cotlet);
* 2 ouă;
* 2 felii de lămâie;
* 2 linguri dulceață de merișoare;
* Făină;
* Pesmet;
* Sare, piper după gust.
Mod de…

Sursa articol si foto: gorjeanul.ro

Cititi tot articolul