Rețeta săptămânii – Bucătăria lui Fabi: Salată din carne de vită cu ulei de dovleac!


Lista de cumpărături pentru 2 persoane:
* 400 gr carne de vită;
* 4 boabe de piper;
* 4 boabe de ienupăr;
* 3 litri de apă;
* 3 foi de dafin;
* 3 morcovi;
* 2 morcovi galbeni;
* 2 oase;
* 1 păstârnac;
* 1/4 țelină;
* 1/4 praz ;
* Câteva fire de pătrunjel;
* 50 ml ulei de dovleac presat la rece;
* 2 cepe roșii;
*2 ardei, roșu, verde;
Dressing:
*5 linguri de oțet;
* 4 linguri de ulei;
* 1 linguriță muștar;
* 1 linguriță miere de albine;
* Sare;
* Piper.
Mod de preparare:
Spălam bine…

Sursa articol si foto: gorjeanul.ro

Cititi tot articolul