PSD, ÎNTÂLNIRE CU ALEGĂTORII


PSD continuă vizitele în teren. Wekendul trecut a fost unul de foc, social-democrații gorjeni stând de vorbă cu oamenii și explicându-le că PSD este alături de români și de România!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, primar orașului Târgu – Cărbunești, Dănuț Birău, secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu, consilierul județean Gheorghe Bucălăete au mers în comuna Albeni unde au stat de vorbă cu oamenii, explicându-le că PSD este alături de români și de România!

Românii au nevoie de oameni patrioți care să îi reprezinte în Parlamentul European și care să muncească pentru a obține finanțarea necesară pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a României – școli, spitale, autostrăzi și toate investițiile de care avem nevoie pentru creșterea calității vieții. Vom lupta, cu demnitate, pentru drepturile pe care românii le au în țara lor și în Europa! A transmis PSD Gorj

Totodată, Partidul Social Democrat Gorj a organizat o ședință de lucru, la Motru, unde au participat toți primarii din localitățile Cătunele, Văgiulești, Samarinești, Glogova, echipa PSD Motru, precum și toți consilierii locali din aceste zone. La întâlnire a fost prezent și liderul de sindicat Nelu Roșca.

 „Suntem pregătiți și hotărâți să câștigăm aceste alegeri. S-au stabilit responsabilitățile prin punerea în funcțiune a staff-urilor de campanie a fiecărei organizații teritoriale și venim în fața gorjenilor cu proiecte clare, viabile, astfel încât să ne voteze și să voteze candidații noștri”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Articolul PSD, ÎNTÂLNIRE CU ALEGĂTORII apare prima dată în Tele 3.Cititi tot articolul