Cum se obține un credit pe termen scurt în Moldova

Instabilitatea economică aduce provocări financiare. Se întâmplă, când salariul încă nu a venit, iar banii sunt necesari acum. Soluția pentru această situație neplăcută poate fi un credit pe termen scurt – https://creditprime.md/credit-pe-termen-scurt/. Un împrumut rapid vă va ajuta la soluționarea unei urgențe până la salariu. Însă, nu toate instituțiile oferă asemenea asistență financiară.

Creditele sunt oferite de două tipuri de instituții. Primul este instituțiile bancare, iar al doilea – organizațiile de creditare nebancară (OCN). Pentru a obține un credit de la o bancă trebuie să fiți gata să:

  • colectați o mulțime de documente;
  • fiți supuși unei verificări riguroase a istoricului creditar;
  • oferiți o persoană garant;
  • vă conformați condițiilor dure de creditare.

Atunci când debitorul nu îndeplinește cel puțin o cerință, el nu va putea obține creditul. Condițiile OCN-ului de obținere a unui credit rapid online în Moldova sunt mult mai avantajoase. De exemplu, organizația de microfinanțare Credit Prime vă poate oferi un credit pe termen scurt în sumă de până la 50 mii MDL.

De ce să alegi un OCN?

Băncile sunt extrem de exigenți cu debitorii. Atunci când suma solicitată este mare, va trebui să oferiți o persoană garant. De asemenea, este nevoie de o mulțime de certificate, inclusiv dovada veniturilor. Debitorul cu istoricul creditar negativ nu va putea beneficia nici de cel mai mic suport financiar.

Debitorii cu istoricul creditar negativ vor putea obține un credit pe termen scurt de la organizațiile de microfinanțare. Băncile și OCN-urile au o trăsătură comună – nu oferă nici un credit fără acte – https://creditprime.md/credit-fara-acte/. Însă, spre deosebire de bănci, OMF-urile vor solicita un set minim de acte. Este nevoie doar de un buletin de identitate și un cod de identificare. Nu este necesar să prezentați suplimentar certificate de venit și să căutați fidejusori.

5 motive de a lua un credit pe termen scurt de la Credit Prime:

  • cerințe minime – vârsta de la 21 ani;
  • se prezintă doar două acte;
  • aplicarea se face online fără a părăsi casa;
  • banii sunt transferați automat;
  • analiza cererii se face de sistem.

OMF-ul Credit Prime lucrează non-stop. Un credit rapid online în Moldova poate fi obținut la orice oră. Împrumutul poate fi rambursat anticipat sau puteți solicita prolongarea contra plată. Cererea se examinează în 2-3 minute. Termenul de aprobare depinde de nivelul de încărcare a serverului.