CONDIȚIA FIFA, CARE ÎNGROAPĂ PANDURII, CHIAR DACĂ PLĂTESC


Situație controversată la Pandurii. Clubul trebuie să achite, până mâine, restanțele către doi jucători, pentru a nu fi sancționat de FIFA. Pentru acitarea datoriei de 80.000 de euro, clubul vrea să ia un împrumut, însă, chiar și în contextul obținerii banilor, există o condiție care poate duce Pandurii în zona retrogradabilă.

Situația echipei Pandurii Târgu Jiu este una incertă, la o zi distanță de ultimatumul dat de FIFA. Federația internațională a obligat clubul să achite restanțe de aproximativ 100.000 de euro, care înseamnă salarii și dobânzi, către doi jucători, până la finalul zilei de joi. În caz contrar, echipa este penalizată cu 9 puncte, ceea ce înseamnă căderea pe locul 18, din 20 și retrogradarea în Liga a III-a. Chiar și în condițiile plății, Pandurii riscă să fie penalizați cu 9 puncte și să pice în Liga a III-a, dacă foștii jucători nu își retrag plângerile. FIFA a impus o condiție care poate înfunda trupa de pe Jiu: foștii fotbaliști să își retragă plângerile împotriva clubului. Administratorul Judiciar și-a dat acceptul pentru un împrumut, cu care să fie acoperită datoria.

Reprezentanții clubului au cerut lămuriri, cu privire la condiția impusă de FIFA, privind retragerea plângerilor, deoarece există riscul depunctării, chiar și în condițiile achitării datoriei, dacă cei doi fotbaliști nu își retrag solicitările. Cei doi jucători care au reclamat clubul din Târgu Jiu, la forul internațional, sunt Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic. Fiecare a evoluat câte un an la echipa gorjeană. Decizia FIFA a fost dată miercurea trecută, iar Pandurii au avut la dispoziție un termen de grație, până joi, 30 mai, pentru a achita restanțele către foștii jucători.

Articolul CONDIȚIA FIFA, CARE ÎNGROAPĂ PANDURII, CHIAR DACĂ PLĂTESC apare prima dată în Tele 3.Cititi tot articolul