CHEFLII LA VOLAN


Inconștiența duce la acte ce pot determina tragedii. Polițiștii gorjeni au constatat că șoferii nu țin cont de aceste pericole și încalcă frecvent legea.

Șoferii care urcă la volan, după ce consumă băuturi alcoolice sunt un pericol public. O dovedește numărul mare de accidente, produse de persoane care conduc sub influența aburilor lui Bachus. În doar 24 de ore, polițiștii gorjeni au prins în trafic doi bărbați, ce avea concentrații peste limita admisă de alcool. Oamenii legii din Bumbeşti Jiu au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea, pe raza oraşului, având o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În aceeași zi, poliţiştii din Târgu Cărbuneşti au surprins un șofer de 43 de ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un autoturism de pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere și cu o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, s-au întocmit dosare penale, bărbaţii au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul CHEFLII LA VOLAN apare prima dată în Tele 3.Cititi tot articolul