Marcel Romanescu cere demisia liderului PNL: “Eu vorbeam cu Ludovic Orban și el se juca pe calculator”


Președintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu îi cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, după ce acesta a declarat că nu i se pare normal că cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit.
Liderul PNL Târgu-Jiu consideră că acesta nu mai reprezintă valorile și principiile liberale, motiv pentru care ar trebui să plece de la conducerea partidului. Romanescu are multe să-i reproșeze liderului PNL, totul culminând cu declarațiile de acum ale lui Orban. Într-un interviu acordat astăzi presei locale, Marcel Romanescu s-a dezlănțuit și i-a reproșat lui Ludovic Orban inclusiv faptul că îi tratează cu indiferență pe liberalii din teritoriu, neținând cont de opiniile acestora. Romanescu i-a reproșat astăzi lui Ludovic Orban inclusiv faptul că, deși a promis că nu îl va da afară din partid pe consilierul local, Mihai Paraschiv, nu s-a ținut de cuvânt, dar și de faptul că nu a acceptat ca un gorjean să fie susținut la alegerile europarlamentare.

Vox 1 Marcel Romanescu


Liderul PNL Târgu-Jiu consideră că PNL a pierdut alegerile europarlamentare în municipiu, din cauză că liberalii din teritoriu nu sunt lăsați de conducerea centrală să își stabilească o strategie proprie, deși cunosc cel mai bine situația de la nivel local. Liderul PNL Târgu-Jiu a dezvăluit și faptul că, atunci când se afla în birou la șeful său de partid, acesta l-a tratat cu maximă indiferență.”Eu vorbeam cu Ludovic Orban și el se juca pe calculator”, afirmă Romanescu deranjat de atitudinea sfidătoare cu care a fost tratat de liderul PNL.

Vox 2 Marcel Romanescu

 

“Când vii cu o asemenea declarație fără să te consulți cu nimeni, înseamnă că ești sinucigaș”, afirmă Romanescu, acesta fiind de părere că  mii de IT-isti din România ar pleca la muncă în străinătate dacă s-ar aplica propunerea lui Ludovic Orban.

Vox 3 Marcel Romanescu


Romanescu s-a arătat deranjat de faptul că multe dintre organizațiile din țară s-au delimitat de declarațiile președintelui Ludovic Orban, preferând să nu ia poziție în ceea ce privește atitudinea acestuia. Romanescu susține că, cel puțin la Gorj, foarte mulți liberali gândesc la fel ca el, însă nu au curaj să își expună public ideile. Romanescu afirmă că declarațiile lui Ludovic Orban afectează grav partidul care riscă să piardă serios din electorat.

Vox 5 Marcel Romanescu

Sâmbătă, la Medias, Ludovic Orban, președintele PNL a declarat că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit



Cititi tot articolul