Dan Vîlceanu: Victoria în alegeri, un moment de bucurie pentru liberali. Îi felicit pe cei de la USR, sunt marea surpriză


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare la nivel național, în vreme ce la Gorj e la numai câteva procente în spatele PSD. Dan Vîlceanu, liderul organizației județene, crede că PSD ar fi putut fi învins și-n județ dacă ar fi existat mai multă unitate în cadrul PNL Gorj. Radu Miruță, președintele USR Gorj, este mulțumit după ce partidul său a scos un rezultat nesperat la nivel național și cu două cifre la Gorj. Marile regrete sunt în tabăra ALDE, formațiune care, la nivel național, n-a trecut pragul.

Deputatul Dan Vîlceanu zice că victoria în alegerile europarlamentare este un moment de mândrie pentru liberalii din întreaga țară. Liderul PNL Gorj îi felicită și pe cei de la USR pentru cele 20 de procente obținute la nivel național.

La Gorj, PNL îi suflă în ceafă PSD-ului, nu mai există diferențele de zeci de procente, de la alte tururi de scrutin. Dan Vîlceanu crede că dacă-n organizație ar fi existat mai multă unitate, PSD era învins în județ.

Cât despre conflictul cu primarul Marcel Romanescu- un episod derulându-se cu câteva zile înainte de alegeri- Vâlceanu nu vrea să mai comenteze, ba chiar ne-a precizat că s-a implicat în ziua alegerilor inclusiv la Târgu-Jiu.

Radu Miruță a obținut un scor cu două cifre la Gorj. Liderul USR zice că rezultatele sunt o bază foarte bună pentru alegerile locale de anul viitor.

Și Pro România s-a mișcat bine atât la nivel național cât și în Gorj. Deputatul Alin Văcaru zice că au fost câteva localități în județ în care partidul lui Ponta a și câștigat alegerile.

Cea mai mare dezamăgire este în tabăra ALDE, partid care a scos un rezultat bun la Gorj dar inutil câtă vreme, la nivel național, n-a trecut pragul.

Președintele Ion Iordache






Cititi tot articolul