ORAȘUL LUI BRANCUȘI, ONLINE: TÂRGU JIU CITY APP


Municipiul Târgu Jiu are, de astăzi, o aplicație a orașului. Pintr-un simplu click, turiștii pot afla despre evenimente care se desfășoară în comunitatea lui Brâncuși, dar și informații despre obiective turistice, spații de cazare sau programul instituțiilor publice. Totul a fost posibil printr-o aplicație on line gratuită.

Târgu Jiu CityApp, este aplicația care permite oricărui turist din orice colt al lumii să afle ce poate oferi orașul lui Brâncuși la capitolul turism. După aproape doi ani de muncă, aplicația municipiului a fost lansată. O versiune modernă, care cuprinde tot ceea ce turistul și-ar dori să afle doar cu un click.

Aplicația este împărțită pe secțiuni care pot fi modificate în funcție de propunerile și sugestiile celor care vor să se implice. De îmbunătățirea acestui serviciu se ocupă angajații Primăriei Municipiului Târgu Jiu,mai exact echipa Centrului Național de Informare și Promovare Turistică.

Aplicația a costat 30 de mii de lei și este deja folosită în 42 de orase și județe din România. Este un plus atât pentru autoritatea publică, dar în special pentru operatorii de turism care, în felul acesta, își pot promova mai ușor serviciile hoteliere.

Aplicația este tradusă și în limba engleză, oferind astfel posibilitatea turistilor străini să beneficieze de informații complete cu privire la orașul Târgu Jiu.

Articolul ORAȘUL LUI BRANCUȘI, ONLINE: TÂRGU JIU CITY APP apare prima dată în Tele 3.



Cititi tot articolul