Şanse mici pentru ca străzile de pământ din Cartierul Narciselor să fie asfaltate în acest an


Locuitorii din cartierul târgujian Narciselor au şanse mici să beneficieze de străzi asfaltate anul acesta. Este vorba de cetăţenii care locuiesc la casele din zonă. Aici străzile sunt pline de noroi şi de gropi la fiecare ploaie.

Primarul din Târgu Jiu,Marcel Romanescu, a declarat că au fost alocate fonduri anul acesta pentru etapa de proiectare. Edilul a mai spus că se va încerca şi alocarea de fonduri pentru lucrările propriu-zise abia la rectificarea bugetară din vară sau din toamnă. Romanescu a anunțat că lucrările vor fi demarate totuşi anul acesta.

Vox 3 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu este convins că va primi bani la rectificarea de buget. Aceasta ar putea avea loc în luna august. Primăria Târgu Jiu are nevoie de fonduri pentru asigurarea anumitor investiţii care vizează infrastructura de transport a municipiului. O posibilă sursă de finanţare în lipsa fondurilor de la rectificarea de buget ar fi banii din contractele pentru care nu se vor putea concretiza licitaţiile. Este vorba de sume prevăzute pentru partea de cofinanţare.

Vox 4 Marcel Romanescu





Cititi tot articolul