Rareș Bogdan: Este VITAL să continuăm exploatarea de cărbune


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Pentru siguranța noastră energetică este vital să continuăm exploatarea de cărbune” a declarat, la Radio Infinit, Rareș Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare de duminică 26 mai.

Fostul jurnalist a fost prezent la Gorj în campanie electorală, alături de liderul Ludovic Orban, având întâlniri cu militanții și simpatizanții partidului dar și cu lideri sindicali din minerit la Motru.

Bogdan a promis sprijin în Parlamentul European pentru Complexul Energetic Oltenia și a criticat faptul că zona Gorjului ”a fost abandonată de guvernări succesive” .

Proasta administrare și clientelismul dar și ”caracatița” instalată de ani de zile în minerit, sunt cauzele care plasează Gorjul în topul sărăciei, este opinia liberalului Rareș Bogdan.

”În tot ceea ce înseamnă bazin minier este exod de populație ca-n Siria” a mai comentat candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan a fost impresionat să vadă, și ca jurnalist, atașamentul angajaților din minerit și energie față de compania în care lucrează.





Cititi tot articolul