Şedinţă festivă a Consiliului Local Târgu Jiu pentru acordarea a două titluri de cetăţean de onoare


Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează mâine, de la ora 12.00, o şedinţă extraordinară festivă, publică, a Consiliului Local Târgu Jiu, ce va avea loc în sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ Târgu Jiu. Şedinţa va avea loc în cadrul Zilelor Municipiului Târgu Jiu, care au debutat astăzi.

Potrivit primarului Marcel Romanescu, pe ordinea de zi a şedinţei se va afla un Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu“, post-mortem, profesorului, poetului și omului de cultură Viorel Gârbaciu, precum şi un Proiect de hotărâre privind conferirea titlului „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu“ profesorului Gheorghe Gorun.

Vox 3 Marcel Romanescu


Tot în cadrul ședinței festive a Consiliului Local de mâine, aleşii locali vor aproba un alt proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local a unor premii în bani pentru elevii din municipiul Târgu Jiu, care au obținut distincții la olimpiadele naționale pe discipline de învățământ în anul școlar 2018-2019.



Cititi tot articolul