Viorica Dăncilă huiduită de USR-iști, la festivalul „Urcatul Oilor la Munte”




Viorica Dăncilă, huiduită de USR-iști, la festivalul „Urcatul Oilor la Munte”,  în orașul Novaci, județul Gorj. După ce a vorbit cu oamenii și a făcut poze cu ei, premierul României a plecat, fără să facă declarații.

În momentul în care a vrut să plece,  câteva persoane au huiduit-o pe Viorica Dămcilă și au strigat „Hoților”, „Rușine” și „Demisia”. Susținătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” și aplaudând.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptat de susținători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, județul Gorj, cu un buchet de trandafiri roșii și pâine cu sare. Aceasta  a fost însoțită la Novaci de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, potrivit Mediafax.

Citește și

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

 

Post-ul Viorica Dăncilă huiduită de USR-iști, la festivalul „Urcatul Oilor la Munte” apare prima dată în Libertatea.ro.



Cititi tot articolul