Dan Vîlceanu: Este și Dăncilă SALVATOR al Complexului Energetic Oltenia?


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vineri, în conferința săptămânală de presă, deputatul Dan Vîlceanu a acuzat PSD că a plimbat tot felul  de miniștri pe la Gorj, doar pentru voturi la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liderul PNL Gorj a făcut referire la promisiunile pe care le-a făcut ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, referitor la scoaterea la licitație a restului de lucrări la centura ocolitoarea a Târgu-Jiului. Până acum, nu s-a întâmplat nimic. Investiția, realizată în proporție de 40% este stopată din 2017.

Vîlceanu l-a criticat și pe ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru faptul că nu a luat măsuri în urma scandalurilor de la Spitalul Județean de Urgență.

Cât despre vizita premierului Viorica Dăncilă, sâmbătă, la Termocentrala Rovinari, deputatul liberal a reafirmat că parlamentarii PSD de Gorj s-au lăudat cu legi care nu au avut niciun efect pentru Complexul Energetic Oltenia.

Șeful PNL Gorj este convins că guvernul Dăncilă vrea să dea CE Oltenia ”pe mâna rușilor”, care, ulterior, să-l închidă și să-l vândă la fier vechi.






Cititi tot articolul