Nelu Roșca și Ilie Petrescu, la ședința de campanie a PSD

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liderul sindical Nelu Roșca, prezent la ședința de campanie pe care PSD a organizat-o, la finalul săptămânii trecute, la Motru. Roșca spune că are o colaborare bună cu parlamentarii PSD de Gorj, colaborare din care au rezultat 5 proiecte de lege. În plus, sugerează că  a fost refuzat la discuții de deputatul liberal Dan Vâlceanu. La ședința de mobilizare a PSD a fost prezent și fostul senator Ilie Petrescu.

Lideri sindicali, directori din minerit, primari și consilieri locali au participat la întrunirea de campanie electorală de la Motru, de la care n-a lipsit conducerea PSD Gorj.

Senatorul Scarlat Iriza crede că PSD poate obține în jurul a 3000 de voturi din zonă, în alegerile din 26 mai.

Cât despre participarea fostului senator Ilie Petrescu, rămas fără partid după dizolvarea PSRo, Iriza zice că este un simpatizant al PSD.

Nelu Roșca, președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, spune că a participat la ședința PSD pentru că are o colaborare foarte bună cu parlamentarii acestui partid, alături de care a conceput 5 proiecte de lege.

Roșca zice că a lucrat cu parlamentarii PSD inclusiv pe proiectul de lege de reducere a vârstei de pensionare pentru angajații CE Oltenia încadrați la condiții deosebite. Sindicalistul sugerează că deputatul PNL Dan Vâlceanu a refuzat să stea de vorbă cu el.

Primarul liberal din Motru, care și-a propus să câștige alegerile în oraș, nu vede nimic rău în participarea liderilor sindicali la ședința de partid a PSD. Zice că vor veni și la întrunirea PNL din 21 mai.

Nicu Bunoaica, însă, critică prezența liderilor sindicali Nelu Roșca și Nicolae Bădița la ședința de campanie a PSD. Nu crede că liderii mai pot aduce voturi pentru PSD, câtă vreme condițiile de muncă în minerit sunt proaste.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici Publice, nu crede că întrunirile electorale ale partidelor au vreun efect în această campanie electorală, în condițiile în care guvernele perindate în ultimii 30 de ani, n-au oferit nicio strategie pentru minerit și energie.

Cititi tot articolul