Caragea: Întâlnire secretă Dragnea-Romanescu. Ce spune primarul Târgu-Jiului


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Viorel Caragea a dezvăluit, pe pagina de socializare, că Marcel Romanescu s-a întâlnit cu Liviu Dragnea înaintea conferinței județene de alegeri a PSD Gorj, din luna martie, ceea ce ar fi creat mare nemulțumire în organizația municipală a PSD. Primarul liberal al Târgu-Jiului nu confirmă dar nici nu infirmă. Romanescu declară că s-a întâlnit cu multe persoane cu funcții înalte, pentru binele municipiului. ”Marcel Romanescu este un om serios, care va rămâne alături de PNL, zvonurile fac parte din bătălia politică” spune Dan Vîlceanu, președintele liberalilor gorjeni.

Viorel Caragea susține că Marcel Romanescu ar vrea să treacă la PSD cu echipa sa, ceea ce ar fi creat nemulțumire în organizația municipală a social-democraților.

Caragea exclude vreo componentă administrativă a discuției dintre Romanescu și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Marcel Romanescu nu confirmă c-ar fi avut vreo discuție secretă cu Liviu Dragnea, în urmă cu două luni. Primarul liberal al Târgu-Jiului spune că discută cu mulți oameni importanți, pentru binele municipiului.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, dă asigurări că Marcel Romanescu se află în afara oricăror bănuieli sau suspiciuni din partea sa.

Vîlceanu subliniază că încrederea nu-i este deloc zdruncinată în privința primarului Romanescu despre care este convins că va rămâne alături de PNL.

Nicolae Ivan, director Sabotorii Gorjului, crede că primarul Marcel Romanescu este curtat de diverse forțe politice, dar nu crede c-ar fi avut o întâlnire secretă cu Liviu Dragnea.

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, nu crede că șefii de la centru și l-ar dori pe primarul Marcel Romanescu în partid. Asta deși, în pragul campaniei electorale pentru europarlamentare, Claudiu Manda posta mesajul ”Băiat bun, dar a greșit partidul” referindu-se la edilul liberal al Târgu-Jiului.





Cititi tot articolul