15:03 ȘOCANT! Tânără de 21 ani, MOARTĂ după o CEZARIANĂ la Spitalul Târgu-Cărbunești


O tânără de 21 de ani, din Țicleni, Alexandra Ionela Corbescu, a murit la spitalul din Craiova, unde a fost transferată în stare gravă. Ea a fost operată, miercuri, la unitatea medicală din Târgu-Cărbunești. A adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3,2 kg, dar s-a simțit rău. Conform pandurul.ro, tânăra a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată zeci de minute și transferată cu ambulanța în stare gravă la spitalul din Craiova, unde a și murit în jurul orei 21.00.

Familia este distrusă, soțul amenințând medicii cu plângeri penale pentru malpraxis. Alexandra mai avea acasă un copil de 4 ani, și el născut prin cezariană dar fără probleme. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

“Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tinerei, la data de 16 octombrie a.c., i-a fost efectuată o intervenție chirurgicală la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, unde a născut un băiețel. La scurt timp, tânăra a suferit modificări ale stării de sănătate, fiind transportată, cu o ambulanță, la spitalul din municipiul Craiova, unde a decedat. S-a luat măsura transportării cadavrului la IML Craiova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a comunicat IPJ Gorj pentru sursa citată.



Cititi tot articolul