10:05 Femei BĂTUTE. DOUĂ ordine de protecție emise de polițiști, în ultimele 24 de ore


Polițiștii gorjeni au emis două ordine de protecție, în ultimele 24 de ore, după ce femei din Târgu-Cărbunești și Țicleni au anunțat că au fost agresate.

”La data de 14 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Târgu-Cărbuneşti, au fost sesizați de o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că aflându-se la domiciliu, a fost agresată fizic de către concubinul său. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la domiciliul concubinei sale, ar fi exercitat acte de violenţă asupra femeii şi ar fi amenințat-o cu moartea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violență în familie. Totodată, poliţiştii au fost emis un  ordin de protecție provizoriu  împotriva bărbatului pe o perioadă de 5 zile” anunță IPJ Gorj.

În ceea ce privește cazul de la Țicleni, este vorba despre o femeie de 44 de ani care a anunțat că a fost agresată de fiul său, de 20 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Și-n acest caz, poliţiştii au fost emis ordin de protecție provizoriu  împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile.



Cititi tot articolul