Fată de 13 ani din Gorj, lăsată însărcinată de un vecin de 63 de ani. Bărbatul acuzat este cercetat în libertate

Fată de 13 ani din Gorj, lăsată însărcinată de un vecin de 63 de ani. Bărbatul acuzat este cercetat în libertate




Caz scandalos în comuna Negomir din județul Gorj. Un bărbat de 63 de ani este cercetat în libertate, după ce ar fi lăsat însărcinată fată de 13 ani.

Bunica fetei a mers la sediul Poliției Rovinari și a sesizat faptul că nepoata ei de 13 ani ar fi întreținut, în luna ianuarie, relații sexuale cu un vecin, în vârstă de 63 de ani.

Rudele nici nu știau că fata este gravidă, iar de curând au aflat că sarcina are 20 de săptămâni, relatează Mediafax.
„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform sursei citate.
Bărbatul de 63 de ani este cercetat în libertate.
„Am înțeles că fata a fost la un control la Rovinari, cu bunica ei, nu știm mai multe lucruri. Am înțeles că fata ar mai fi avut probleme de genul acesta, ar mai fi fost și altcineva condamnat. Am trimis viceprimarul acolo, mai are o soră. Bărbatul acuzat este vecin cu ea. Nu știu să mai fi avut probleme. Poliția și cei de la Protecția Copilului anchetează cazul și o să aflăm mai multe. E revoltător să aibă o asemenea vârstă și să fie însărcinată”, a precizat Tudor Oiță, primarul comunei Negomir, pentru Mediafax.
Cazul este anchetat și de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Inspectorii urmează să realizeze o anchetă socială și să o consilieze pe tânăra însărcinată.

 

Rata nașterilor adolescentelor este pe primul loc în România și Bulgaria, în timp ce pentru femeile trecute de 40 de ani, țara noastră ocupă ultimul loc în clasamentul Eurostat din 2019.

Citește și:

ISIS a folosit companii românești ca să-și finanțeze acțiunile! Libertatea e parte a unei investigații internaționale care arată cum banii plătitorilor de taxe finanțează grupări criminale

 

Post-ul Fată de 13 ani din Gorj, lăsată însărcinată de un vecin de 63 de ani. Bărbatul acuzat este cercetat în libertate apare prima dată în Libertatea.ro.



Cititi tot articolul