Medalie de argint obținută de liceanul Giovani Popescu la un concurs internațional de informatică



Giovani Popescu, elev în clasa a XI-a al Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, membru al echipei ROU2, a obținut medalia de argint la un concurs internațional de informatică.

În perioada 9-12 octombrie s-a desfășurat concursul internațional de informatică „Romanian Master of Informatics”.

La concurs au participat 118 concurenți din următoarele țări: Bulgaria (7 echipe), Croația, Italia, Israel, Moldova, Polonia, România (9 echipe), Rusia (4 echipe), Serbia, Ucraina, Ungaria.

A aprins iluminatul festiv alături de Inna

La Olimpiada Națională de Informatică, Giovani Popescu, elev al Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, a obținut medalia de aur și mențiune a Ministerului Educației Naționale, fiind cooptat în lotul național de informatică. Anul trecut, Giovani Popescu a participat la Balcaniada de Informatică, fiind cel mai tânăr participant.

De asemenea, în iarna anului trecut, liceanul a aprins iluminatul festiv în municipiul Târgu Jiu, alături de cântăreața Inna, care a susținut un concert.

Articolul Medalie de argint obținută de liceanul Giovani Popescu la un concurs internațional de informatică apare prima dată în Impact In Gorj.





Cititi tot articolul