Consilierul Eduard Lădaru, desemnat membru în AGA de la Transloc

http://feedproxy.google.com/



Consilierul Eduard Lădaru (ALDE) este noul reprezentant al Consiliului Local Târgu Jiu în cadrul Adunării Generale a Acționarilor (AGA) a societății de transport în comun Transloc, ca urmare a plecării din Consiliul Local (CL) a lui Mihai Gherghe (PSD), care a ajuns secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, l-a propus pe Lădaru ca reprezentant al C.L. Târgu Jiu în AGA de la Transloc. Propunerea a fost votată, ieri, într-o ședință extraordinară, cu majoritate de voturi. În AGA de la Transloc se mai află consilierul local Petrișor Dincă (PSD).

Propunere de înlocuire a consilierului Roibu

Consilierul local Mihai Paraschiv (PNL) a propus înlocuirea lui Petrișor Dincă din AGA, pe motiv că nu își face datoria: „La obligațiile AGA vedem acolo că trebuie să se întâlnească cel puțin o dată pe an, dar numai târziu de 31 mai a fiecărui an pentru validarea exercițiului financiar al anului precedent. În anii 2018 și 2019 nu s-a întâmplat acest lucru, motiv pentru care solicit înlocuirea domnului Roibu din această calitate pentru că nu a reprezentat interesele Consiliului Local“.

„Responsabilitatea pentru care nu s-a întrunit AGA este a Consiliului de Administrație, care convoacă AGA pentru aprobarea rapoartelor financiare. Nu este de vină reprezentantul AGA“, i-a răspuns Eudard Lădaru.

Propunerea lui Mihai Paraschiv a fost respinsă.

Articolul Consilierul Eduard Lădaru, desemnat membru în AGA de la Transloc apare prima dată în Impact In Gorj.





Cititi tot articolul