16:30 Handbal: UCB, victorie în deplasare


Echipa de handbal a Universităţii Constantin Brâncuşi a câştigat meciul disputat în deplasare scor 22-19, pe terenul echipei CS Unirea Sânnicolau Mare. Bogdan Motoi, goolkeeper-ul din poarta UCB a fost omul meciului.

Universitarii gorjenii au bifat al doilea succes consecutiv în campionat, pe terenul unei echipe care pierde foarte greu pe teren propiu, Unirea Sânnicolau Mare. Un aport foarte mare la victoria obţinută în deplasare l-a avut portarul Bogdan Motoi. Paradele portarului gorjean au contribuit decisiv la victoria echipei antrenată de Adrian Gorun.

Adrian Gorun, antrenor UCB Târgu Jiu:”Prima repriză s-a desfășurat într-un ritm alert. Am intrat la pauză cu un uşor dezavantaj. A fost 14-13 pentru gazde. În repriza secundă echipa noastră a jucat mult mai pragmatic, apărarea a funcționat mult mai bine și astfel am reușit să ieșim învingători. Omul meciului a fost portarul echipei noastre Bogdan Motoi, care a avut nenumărate intervenții pe tot parcursul jocului, dar mai ales in repriza a doua. În ultimul sfert de oră al meciului, portarul nostru a produs un spectacol total, primind un singur gol și având aproximativ 10-12 intervenții, dintre care 4 din lovituri de la 7 metri. Le mulțumesc jucătorilor pentru implicare la acest joc și îmi doresc sa mergem înainte pe aceeași linie ascendenta!”



Cititi tot articolul