Senatorul Iriza: Votul pe reducerea vârstei de pensionare, MIERCURI


Aviz pozitiv în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, pentru proiectul PSD de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie, după ce, în primă fază, fusese respins.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, le-a mulțumit șefilor din guvern pentru implicare. Este convins că legea va fi votată și în plenul Camerei Deputaților.

“Complexul Oltenia a fost susținut prin acte normative, în acești trei ani, cum nu a fost susținut niciodată” a subliniat Weber.

Deputatul Dan Vîlceanu îi critică pe parlamentarii PSD, inițiatorii proiectului de reducere a vârstei de pensionare, pentru faptul că nu au fost prezenți, miercuri, în Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Liberalul este convins că avizul pozitiv a venit în urma presiunii sale publice.

Senatorul PSD Florin Cârciumaru a cerut ca proiectul de reducere a vârstei de pensionare în minerit, să nu fie  folosit electoral de partidele politice.

Senatorul Scarlat Iriza spune că, miercurea viitoare, ar putea fi supus votului, în plenul Camerei Deputaților, proiectul de reducere a vârstei de pensionare.



Cititi tot articolul