Weber: Azi, aflăm constructorul CENTURII


Astăzi ar trebui să se afle firma care va continua lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului, a anunțat deputatul Mihai Weber.

Conform liderului PSD Gorj, în maximum 3 săptămâni ar trebui să se cunoască și constructorul pentru drumul expres Târgu-Jiu-Craiova. Licitațiile pentru cele două investiții au fost anunțate de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, încă din primăvară, când venea în Gorj în campanie electorală. Ulterior, chiar și parlamentarii PSD, Scarlat Iriza și Florin Cârciumaru, l-au luat la întrebări pe ministru pe tema celor două investiții promise în timpul vizitelor la Târgu-Jiu.

În ciuda anunțului făcut de Mihai Weber, primarul Marcel Romanescu s-a arătat sceptic că, sub guvernarea PSD, vor fi reluate lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului.

“De 3 ani de zile aștept momentul în care să fie anunțată reluarea lucrărilor! Nu mai am speranțe de la acest guvern că va mai putea face ceva pentru centură” a comentat edilul liberal.

Contractul
de execuție a lucrărilor la centura ocolitoare a Târgu-Jiului a fost semnat în noiembrie
2013. În august 2017 a fost suspendat, la un grad de realizare a investiției de
40%. De atunci, doar vizite ale oficialilor și promisiuni.

Situația este incertă și-n ceea ce privește drumul care traversează 4 județe, Scoarța-Drăgășani. Aici au apărut tot felul de probleme după ce a fost desemnat constructorul, probleme care, din câte spune deputatul Mihai Weber nici acum nu sunt complet depășite.  



Cititi tot articolul