Drum județean finalizat pe raza comunei Runcu, în satul Răchiți – Gorj Exclusiv


de LM 0


Drum județean finalizat pe raza comunei Runcu, în satul Răchiți, cu 3 luni înainte de termen. Investiția, finanțată din bugetul propriu al județului, a fost inaugurată, miercuri, de conducerea Consiliului Județean.

Modernizarea celor 4,5 km de drum județean a fost prevăzută în planul de investiții publice al județului, pentru anul 2019. Miercuri, a avut loc recepția lucrărilor executate. Investiția a fost de circa 6 milioane de lei. Primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, s-a declarat mulțumit că drumul, care este tranzitat de foarte mulți turiști, a fost modernizat.

DJ672C mai are o porțiune, de 32 de kilometri, cea care tranzitează Cheile Sohodolului, către Hunedoara, ce trebuie reabilitată. Primarul Câmpeanu a anunțat că a fost semnat un protocol cu autoritățile din județul vecin, în vederea modernizării acestei porțiuni.

CJ Gorj are în lucru și restul de drum județean, de la Arcani la Runcu. Deși este liberal, primarul comunei Arcani, Aristică Coiculescu, le-a mulțumit liderilor PSD pentru investiție. Edilul a comentat că întreaga zonă începe se dezvolte turistic, în ultimii ani apărând aici foarte multe pensiuni.



Cititi tot articolul