De ce se laudă liderii PSD cu STADIONUL. Weber: Romanescu era la catedră


Liderii PSD Gorj se laudă, pe paginile de socializare, cu finalizarea noului stadion din Târgu-Jiu. Mihai Weber, Florin Cârciumaru și Cosmin Popescu au postat, marți dimineață, mesaje similare în care precizează că investiția se datorează guvernului PSD.

 “Este un proiect care a început pe vremea guvernării PSD și se încheie tot pe guvernarea noastră. În momentul în care s-a semnat acel proiect, domnul primar Marcel Romanescu nu avea niciun merit, era la catedră undeva” comentează Weber, președintele PSD Gorj.

Lucrările la stadionul municipal au început în 2015 și ar fi trebuit finalizate, deja, de doi ani. În arena de patru stele, cu 12 mii de locuri, s-au investit circa 28 milioane de euro. Mihai Weber spune că de vină pentru întârzierea lucrărilor nu a fost doar Compania Națională de Investiții ci și constructorul.

Mihai Weber nu vrea să comenteze pe marginea deciziei Curții de Apel Craiova care a dat câștig de cauză Clubului Pandurii în procesul cu acționarii. Deputatul spune că, după inaugurare, pe stadionul din Târgu-Jiu se vor putea organiza tot felul de evenimente și spectacole pe lângă meciurile de fotbal.



Cititi tot articolul