11:25 UCB, prima victorie din actuala stagiune


Echipa de handbal masculin a Universității “Constantin Brâncuși” a reușit prima victorie din actuala stagiune. UCB s-a impus cu scorul de 29-20, la pauză 13-8, în confruntarea cu CNOPJ Timișoara, într-un meci contând pentru etapa a-III-A din Diviza A, Seria D masculin.

Debut cu dreptul pentru universitarii antrenați de Adrian Gorun. La primul meci pe teren propriu, gorjenii au câștigat fără emoții partida cu bănățenii de la CNOPJ Timișora, controlând partida de la un capăt la celalalt. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, interul Ionuț Mazilu, fost component al Energiei, revenit la Târgu-Jiu după o pauză de un an de inactivitate, a fost cel care, împreună cu portarul Bogdan Motoi, a contribuit decisiv la victoria UCB Târgu Jiu.

După trei etape, echipa Universității Constantin Brâncusi din Târgu-Jiu este pe locul 4 în clasament, dar cu un joc mai puțin decât primele trei clasate. Următoarea partidă a gorjenilor este programată pentru 6 octombrie, în deplasare, pe terenul echipei CS Unirea Sânnicolau Mare.



Cititi tot articolul