Contre la Motru pe cele 3 investiții obținute pe PNDL – Gorj Exclusiv


de LM 0


Contre la Motru pe cele 3 investiții obținute pe PNDL. Morega acuză că Jianu a renunțat la ele, mutând banii către alte cheltuieli, Jianu dă asigurări că NU a renunțat și că, în octombrie, va semna contractul cu constructorul.

Guvernul a aprobat pentru Municipiul Motru 3 investiții la școli, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, respectiv pentru două grădinițe și o școală generală. Lucrările n-au început, încă. Viceprimarul Cosmin Morega a acuzat, la Interviurile Infinit FM, că Jianu a renunțat la proiecte, mutând banii în alte părți. În plus, social-democratul s-a arătat nemulțumit că, de 3 luni, Primăria Motru nu și-a achitat dările către stat.

Primarul PNL Gigel Jianu dă asigurări, însă, că nu renunță la niciunul dintre proiectele pentru care obține bani de la guvern ori europeni. Edilul zice că luna viitoare va semna contractul cu constructorul.

Cât despre problemele cu banii, cu care se confruntă Primăria Motru, Gigel Jianu confirmă că nu sunt plătite dările către stat de 3 luni. Totuși, edilul zice că ”a avut grijă de protecția socială a salariaților primăriei”.



Cititi tot articolul