10:23 Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu, la turneul amical CUPA MEDIAȘ


Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu participă, astăzi și mâine, la turneul amical “Cupa Mediaș”. La competiția care se va desfășura în Sala Sporturilor din Mediaș vor participa, pe lângă echipa gazdă, formațiile CSM Târgu-Jiu, CSM Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. CSM Târgu-Jiu a primit invitația la acest turneu, după ce formația CSM Galați a refuzat să mai participe.

Prima confruntare a echipei antrenate de Claudiu Alionescu are loc, astăzi, de la ora 16.30, cu CSM Miercurea Ciuc. Pentru gruparea gorjeană va fi o bună oportunitate să-și măsoare forțele cu echipe din aceeași grupă valorică(Grupa B), din Liga Națională de Baschet Masculin.

“Participăm la Cupa Mediaș, un puternic turneu, unde întâlnim echipe din grupa valorică a CSM ului. Un turneu binevenit, din punctul meu de vedere, care încheie perioada de pregătire. Nu ne interesează rezultatele, acum. La acest turneu căutăm să cristalizăm cât mai mult relațiile de joc pentru că suntem o echipă total nouă, iar omogenitatea ne lipsește momentan și lucrăm la acest lucru. În plus, căutăm în continuare un pivot clasic și asta pentru că Xavier Williams nu va semna cu clubul nostru. S-a pregătit alături de noi, dar nu este ceea ce noi ne-am dorit”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu.

Program “Cupa Mediaș”- 26 și 27 septembrie:

Joi, 26 septembrie

16:30: CSM VKSC Miercurea Ciuc – CSM Tg. Jiu

19:00: CSM Mediaș – CSM Sighetu Marmației

Vineri, 27 septembrie

11:00: Finala mică

13:00: Finala mare



Cititi tot articolul