Gemenii identici din lotul Pandurii Târgu-Jiu, prezentați înaintea meciului cu UTA Arad – Gorj Exclusiv


de LM 0


Gemenii identici din lotul Pandurii Târgu-Jiu, prezenți în conferința de presă de dinaintea partidei de sâmbătă, cu UTA Arad.

Prima victorie a echipei din acest sezon, în fața Metaloglobus București, poate fi atribuită în mare măsură celor doi gemeni, în vârstă de 20 de ani, din lotul lui Adrian Bogoi.

Mihai şi Cătălin Cotolan joacă la Pandurii din sezonul trecut. Cei doi fraţi au origini gorjenești, chiar dacă au venit de la Ploieşti. Tatăl este gorjean, a jucat fotbal în tinereţe la Pandurii. Cei doi au fost titulari în meciul cu Metaloglobus, având evoluţii bune care au condus la victoria Pandurilor. Nicolae Cotolan a semnat singura reuşită a meciului din etapa trecută.

Portarul Mihai Cotolan a fost cel care a ţinut poarta pandurilor închisă şi nu a primit gol. Fotbalistul recunoaște că victoria a adus mare descătușare în vestiar. Acum, Mihai este optimist privind evoluțiile viitoare ale echipei.

Fiind gemeni identici, Mihai și Nicolae Cotolan sunt greu de recunoscut de către suporteri. Mihai a primit felicitări pentru golul înscris de fratele său, în partida cu Metaloglobus.



Cititi tot articolul