”Sunt condiții inumane!” – Gorj Exclusiv


de LM 0


Liderul USR Bălești le cere consilierilor locali să organizeze o ședință extraordinară și să aloce bani pentru două grădinițe, din Cornești și Tălpășești, cu WC-urile în fundul curții.

Florin Papuc a postat, pe Facebook, fotografii cu cele două toalete insalubre, folosite de preșcolari. ”Sunt condiții inumane! Este inadmisibil să începi școala în asemenea condiții!” spune liderul USR Bălești, care le cere aleșilor să aloce fonduri pentru igienizare.

Primarul Mădălin Ungureanu ne-a explicat de ce nu a reabilitat toaletele grădinițelor din Tălpășești și Cornești: prima ar putea fi închisă și grupa de copii să fie mutată la Cornești, iar pentru cea de-a doua are proiect și ar vrea să obțină fonduri europene.

La Bălești a început lupta politică USR-PNL deși cele două partide ar putea face alianță, la localele din 2020. Florin Papuc nu este sigur, însă, că primarul Mădălin Ungureanu va rămâne candidat PNL, în condițiile în care a lăsat impresia, în ultima perioadă, că ar fi mai apropiat de PSD.



Cititi tot articolul