Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul prof. univ. dr. Andrei MARGA, Dr.h.c.mult. personalitate ştiinţifică proeminentă a vieţii sociale, ştiinţifice şi politice, fost Ministru de Externe şi al Educaţiei din România – ,,Statul actual din țara noastră etalează neajunsuri mereu mai grave, care nu sunt ale vieții obișnuite, pentru că în opinia mea, cred că sunt evidente unele avarii…”!

Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul prof. univ. dr. Andrei MARGA, Dr.h.c.mult. personalitate ştiinţifică proeminentă a vieţii sociale, ştiinţifice şi politice, fost Ministru de Externe şi al Educaţiei din România  – ,,Statul actual din țara noastră etalează neajunsuri mereu mai grave, care nu sunt ale vieții obișnuite, pentru că în opinia mea, cred că sunt evidente unele avarii…”!


-V.G. Domnule ministru ANDREI MARGA, pentru că a trecut o săptămână de când am sărbătorit «Ziua Limbii Române», vă propun să discutăm, astăzi, ca într-un joc de cuvinte, pornind chiar de la ceea ce numiţi «statul cu avarii», adică «statul eşuat» sau guvernarea cu multe neajunsuri în gestionarea crizelor, pe care eu l-aş descrie, chiar păstrând accentul pe cel de-al doilea «a» din cuvântul «avarii», ca să ne referim la tagma celor nesătui de bani şi de…

Sursa articol si foto: gorjeanul.ro

Cititi tot articolul