Rețeta săptămânii – Bucătăria lui Fabi: Sos de vită, perfect pentru diferite preparate

Rețeta săptămânii – Bucătăria lui Fabi: Sos de vită, perfect pentru diferite preparate


Lista de cumpărături pentru aproximativ 500 ml:
* 3 litri fond de supă clară din legume sau apă;
* 1,5 kg oase de vită;
* 250 gr de Mirepoix (legume);
* Morcovi, păstârnac, țelinã;
* praz, ceapã;
* 30 gr de pastă concentrată de roșii;
* 10 gr de sare;
* 5 linguri de ulei;
* 7-8 boabe de piper;
* 4 boabe de ienupăr;
* 3 foi de dafin.
Bouquet garni sau verdeață:
*Câteva fire de pătrunjel verde și țelină.
Din bucătăriile internaționale, acest sos este de nelipsit. Din…

Sursa articol si foto: gorjeanul.ro

Cititi tot articolul