Mitropolitul Olteniei a oficiat Sfânta Liturghie la Hramul «Schimbarea la Faţă a Domnului», de la Mănăstirea Lainici, Gorj(II) – ,,Ca să vezi Faţa Domnului mai strălucitoare decât soarele, trebuie să ajungi la înţelegerea, la cuprinderea în ochii sufletului a acestui dar dumnezeiesc”!

Mitropolitul Olteniei a oficiat Sfânta Liturghie la Hramul  «Schimbarea la Faţă a Domnului», de la Mănăstirea Lainici, Gorj(II) – ,,Ca să vezi Faţa Domnului mai strălucitoare decât soarele, trebuie să ajungi  la înţelegerea, la cuprinderea în ochii sufletului a acestui dar dumnezeiesc”!


Aşa cum am menţionat anterior, în ziua de 6 august 2022, La Hramul «Schimbarea la Faţă a Domnului», de la Mănăstirea Lainici, Înaltpreasfinţitul Părinte, Acad. dr. IRINEU, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei a oficiat în altarul de vară al Mănăstirii Sfânta Liturghie împreună cu un ales sobor de înalţi ierarhi, călugări, preoţi şi diaconi, iar, pentru valoarea deosebită a lecţiilor de viaţă pe care le oferă Arhieria sa, prezentăm partea a doua a…

Sursa articol si foto: gorjeanul.ro

Cititi tot articolul