Dan Vîlceanu: Mi-aduc aminte câte scandaluri am avut cu Călinoiu! Eram SINGUR!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Niciunul nu vine la partid ca să ne iubim. Fiecare dintre noi are obiective pe care vrea să și le atingă”a comentat, la Interviurile Infinit FM, deputatul Dan Vîlceanu, întrebat fiind de scandalul cu Marcel Romanescu.

Apogeul tensiunilor dintre cei doi lideri liberali a fost în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, când Romanescu, a acuzat, în fața lui Ludovic Orban și-a lui Rareș Bogdan, blaturi din trecut, făcute cu PSD.

La Radio Infinit, Vîlceanu a comentat că cel mai mare regret al său este acela că n-a reușit să-și convingă colegii din județ că pot câștiga scrutinul pe Parlamentul European.

Președintele PNL Gorj crede că a greșit, în campania electorală, nedelimitându-se ferm de primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, care a apărut în conferința de presă a PSD.

Cât despre scandalul cu primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu- ce pare, acum, să se fi încheiat- Dan Vîlceanu a ținut să precizeze că declarațiile belicoase au venit dintr-un singur sens.

Vîlceanu a amintit și de luptele duse în trecut, de unul singur, cu social-democrații, afirmând că nu i se pare corect sloganul fluturat de USR în campania electorală: ”PSD și PNL- aceeași mizerie”.





Cititi tot articolul