FINALĂ Romanescu-Florescu? Weber: Dacă Ciprian este varianta cea mai bună, sunt convins că nu va spune NU


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Posibilă confruntare Marcel Romanescu- Ciprian Florescu la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Declarațiile din această săptămână converg spre o astfel de variantă. Prefectul de Gorj, de altfel, este foarte lăudat de liderul PSD, Mihai Weber, dar și de oamenii partidului din teritoriu. După o lungă perioadă în care lansat doar ironii la adresa aspiranților PSD la candidatură, ieri, Marcel Romanescu s-a repoziționat afirmând că  ”orice candidat PSD este unul redutabil”.

La Interviurile Infinit FM, Ion Fugaru, unul dintre apropiații Marcel Romanescu, a afirmat că Ciprian Florescu ar avea numai 12%, în cel de-al doilea sondaj efectuat de PSD, ceea ce ar însemna că ar fi un contracandidat facil pentru edilul liberal al Târgu-Jiului,  în 2020.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, îl laudă însă foarte mult pe prefectul de Gorj. Spune că Ciprian Florescu a fost ”un membru de partid foarte valoros care are multe de oferit” și neagă c-ar avea numai  12 procente în sondaj.

Florescu este bine văzut și în teritoriu. Primarul PSD al comunei Turburea, Ion Bârcă, este convins că actualul prefect ar câștiga competiția cu Marcel Romanescu.

Bârcă este deranjat după ce Marcel Romanescu a afirmat, zilele trecute, că Turburea a primit, în acest an, cei mai mulți bani de la Consiliul Județean.

Jurnalistul Sabotorii Gorjului, Nicolae Ivan, crede că Ciprian Florescu este un om pe care PSD vrea să-l sacrifice în 2020, neavând șanse să se impună în fața lui Marcel Romanescu.

Viorel Caragea, unul dintre posibilii candidați la Primăria Târgu-Jiu, vede temeri la Marcel Romanescu c-ar putea pierde alegerile din 2020. Cât despre Ciprian Florescu, este convins că nu va fi susținut de aripa Ion Călinoiu din PSD.

Pantelimon Manta îl consideră pe Ciprian Florescu un adversar redutabil pentru Marcel Romanescu. Opinia sa este că vom avea o competiție strânsă la Târgu-Jiu.

Primarul liberal Marcel Romanescu rămâne optimist că va  obține o nouă victorie în 2020, chiar dacă și-a schimbat discursul privind bătălia cu PSD.





Cititi tot articolul