Cum a fost surprinsă Andra Măruță în Noaptea de Înviere, alături de soțul ei

Cum a fost surprinsă Andra Măruță în Noaptea de Înviere, alături de soțul ei




Andra și soțul ei Cătălin Măruță, alături de cei doi copii, David și Eva, au mers în Noaptea de Înviere la o biserică din Capitală, pentru a lua lumină. Artista a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj.

După slujbă, artista, soțul ei și copiii s-au fotografiat. Fiecare cu câte o candelă în mână. „Hristos a înviat”, a scris Andra în dreptul fotografiei.

Recent, Cătălin Măruță a oferit detalii despre relația sa cu Andra. Prezentatorul de televiziune a ținut să menționeze că el și cântăreața au pornit de la zero ca să ajungă unde sunt astăzi.
„Şi eu şi Andra am plecat de la 0. Andra este o persoană care a plecat de la Câmpia Turzii cu tatăl ei, ca să reuşească în muzică, visul ei fiind să devină artistă. Şi a muncit foarte mult pentru asta, iar când munceşti foarte mult pentru lucrurile pe care le obţii, nu mai ai senzaţia că ţi se cuvine. Devine totul o normalitate. Eu am plecat de la Târgu Jiu, am venit la facultate în Bucureşti, am făcut radio, apoi am vrut televiziune, am muncit foarte mult. Şi eu şi Andra muncim foarte mult pentru a ajunge aici. Şi atunci, nu ţi se mai pare că eşti vedetă. Asta ne şi ţine foarte strânşi”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit okmagazine.ro.
Citește și
INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

Post-ul Cum a fost surprinsă Andra Măruță în Noaptea de Înviere, alături de soțul ei apare prima dată în Libertatea.ro.



Cititi tot articolul