Ce bonusuri ofera casele de pariuri online

Daca nu ai mai jucat pana acum la pariuri online sau pur si simplu vrei sa afli mai multe detalii despre bonusurile oferite de agentiile de pe internet, atunci citeste randurile de mai jos. Iti voi prezenta care sunt principalele tipuri de oferte bonus pe care le vei intalni pe platformele online de pariuri sportive.

Bonusuri si oferte la agentiile de pariuri online

Casele de pariuri de pe internet isi atrag jucatorii prin mai multe metode, iar una dintre acestea este reprezentata de ofertele bonus. Prin intermediul unor asemenea promotii vei putea incasa anumite gratuitati pe site-ul respectiv, precum pariuri gratuite, bani in plus fata de depunerea ta si multe altele.

Pe aceasta pagina gasesti ultimele oferte si totodata cele mai bune bonusuri la pariuri de care poti profita, astfel incat sa iti cresti sansele de a obtine profit.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta cele mai populare tipuri de bonusuri pe care le vei intalni la casele de pariuri online. Voi face referire atat la bonusurile de bun venit pentru clientii noi, cat si la cele pentru clientii existenti.

Bonusuri fara depunere

Fara doar si poate bonusurile fara depunere sunt cele mai apreciate de catre romani. Este si normal sa fie asa, deoarece exista anumite promotii de care vei putea profita fara sa scoti niciun ban din buzunar.

Clientii noi pot primi bonus fara depunere la inregistrarea pe site sau la verificarea contului, in timp ce jucatorii existenti pot fi recompensati cu bonusuri gratuite de fidelitate pentru activitatea de pe site.

Un bonus gratuit consta de obicei fie intr-o anumita suma de bani bonus, fie intr-unul sau mai multe pariuri gratuite pe care le poti utiliza pentru plasarea biletelor pe respectiva platforma de pariuri.

Bonus procent din suma depusa

Un tip de oferta foarte popular, intalnit la majoritatea agentiilor de pariuri online este bonusul de tip procent la depunere. Mecanismul dupa care functioneaza acest tip de bonus este extrem de simplu de inteles. In momentul in care efectuezi o depunere vei fi rasplatit cu un anumit procent bonus din valoarea depunerii respective.

Cele mai comune astfel de bonusuri incep de la 50% si pot ajunge pana la 200% din depunere, existand bineinteles si o limita in ceea ce priveste suma maxima de bani ce poate fi primita ca bonus.

Pariuri gratuite

Tot mai multe case de pariuri de pe internet ofera clientilor drept bonus pariuri gratuite (free bet). Acestea reprezinta practic o suma de bani oferita bonus din partea agentiei, pe care o vei putea utiliza pentru plasarea unui bilet, respectand conditiile impuse de termenii ofertei respective.

Trebuie sa mai stii ca un pariu gratuit il vei putea utiliza doar integral, in cadrul unui singur bilet, deci nu poti imparti suma primita in mai multe transe.

De asemenea, in urma unui bilet plasat cu pariu gratuit, in cazul in care acesta este castigator vei pastra in cont doar profitul generat (castig – miza). Exista si unele promotii cu pariuri gratuite de tipul Full Bet, acolo unde se pastreaza in cont intreg castigul generat, insa acest tip de oferte este mai rar intalnit.

Pariu fara risc

Un alt tip de bonus destul de interesant pe care il poti intalni la casele de pariuri online este pariul fara risc. Asa cum ii spune si denumirea, vei beneficia de un pariu pe care il joci fara riscul de a pierde banii.

Functionarea ofertei este simpla: plasezi un pariu respectand conditiile impuse, iar daca acesta va fi pierzator vei primi banii inapoi, de obicei sub forma unui pariu gratuit (free bet). Daca pariul plasat este castigator, atunci promotia se considera a fi incheiata.

Cashback

Chiar daca acest bonus nu este prea des intalnit, trebuie sa cunosti cateva informatii si despre el. Cashback se refera la faptul ca vei primi inapoi o parte din pierderile nete inregistrate intr-o anumita perioada de timp.

Fiind o oferta care practic face referire strict la pierderi si nu iti ofera bani in plus la buget sau alte beneficii, este simplu de inteles de ce nu este prea populara in Romania.

Bonus pentru biletele multiple

Majoritatea caselor de pariuri de pe internet ofera un bonus suplimentar pentru biletele combinate. Asadar, daca iti place sa pariezi bilete cu mai multe evenimente, atunci cu siguranta vei fi incantat de aceasta promotie.

La castigul standard generat miza si de cota totala a biletului va fi adaugat si un anumit procentaj de castig extra. In functie de numarul de pronosticuri de pe bilet, bonusul extra incepe de la 5% si poate ajunge la 150% sau chiar si mai mult.

Pariul sansa

Pariul sansa este o promotie destul de apreciata de catre romani, care face referire tot la biletele combinate. Daca respecti anumite conditii (valoarea cotei minime, numarul minim de evenimente de pe bilet) atunci te vei incadra la aceasta oferta.

Astfel, daca biletul tau este pierdut la un singur pronostic, vei primi un castig mai mic, de obicei in valoare de 10% din castigul initial impartit la cota pariului pierdut.

Pe langa promotiile prezentate mai sus exista multe alte oferte de care vei beneficia la casele de pariuri online de top, precum: cote marite, miza inapoi la 0-0, turnee si concursuri si altele. In concluzie, aceste platforme online de gambling iti pun la dispozitie o multime de bonusuri interesante care vor face experienta de pariere una si mai interesanta.