ANGAJAȚII CLUBULUII PANDURII, LA PROTEST


Angajații Clubului Sportiv Pandurii au protestat, astăzi, în fața Primăriei Târgu Jiu, cerând respectarea protocoalelor semnate de fosta conducere a municipalității. Clubul o duce tot mai greu de când facturile la utilități nu mai sunt plătite de primărie, iar angajații si sportivii nu mai au acces la birouri și la Sala Sporturilor, pentru antrenamente.
Conducerea Clubului Pandurii, aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, a protestat, împreună cu angajații, în fața Primăriei Târgu Jiu. Municipalitatea nu mai dorește să susțină activitatea clubului, cu toate că există documente legale de colaborare între club și primărie.
Antrenorul Ion Bură, aflat în pragul pensionării, după ce a adus numeroase medalii prin sportivii pe care i-a pregătit, a luat și el parte la protest.
Mihai Prunariu a dorit să-i dea replica primarului Marcel Romanescu, după ce edilul a spus că protestul angajaților Clubului Sportiv Pandurii are și o conotație politică.
Dacă, în continuare, conducerea municipalității refuză să respecte protocolul de colaborare și, implicit de plată a facturilor la utilități, Clubul Pandurii își va căuta dreptatea în instanță.

Articolul ANGAJAȚII CLUBULUII PANDURII, LA PROTEST apare prima dată în Tele 3.



Cititi tot articolul