Contre Weber-Romanescu! Liderul PSD Gorj: Târgu-Jiul, un oraș SUFOCAT


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Contre Weber-Romanescu! Liderul PSD Gorj este nemulțumit că Târgu-Jiul este un oraș ”sufocat” și crede că este nevoie de o schimbare. Primarul, pe de altă parte, acuză că PSD tratează Târgu-Jiul ca pe Turburea și că municipiul nu este o prioritate pentru social-democrați. Este prima dispută publică între Mihai Weber și Marcel Romanescu, în condițiile în care, s-a discutat mereu, în mediul politic, despre o apropiere între cei doi. Weber nici n-a exclus o sosire a lui Romanescu la PSD și o susținere a edilului în 2020.

Mihai Weber s-a arătat nemulțumit de aglomerația din Târgu-Jiu, miercuri, la Interviurile Infinit FM și a afirmat că municipiul are nevoie de o schimbare. În plus, liderul PSD Gorj a declarat că operele lui Brâncuși nu sunt puse în valoare și că, pentru a atrage turiști, este nevoie de servicii de calitate.

Weber vrea să discute cu autoritățile locale și județene, despre mutarea serviciilor de permise, înmatriculări și pașapoarte la marginea Târgu-Jiului.

Liderul PSD Gorj s-a arătat foarte încrezător în victoria în alegerile locale din 2020. ”Sunt extrem de  liniștit că vom câștiga Târgu-Jiul și Motrul” a spus deputatul.

În replică, edilul liberal Marcel Romanescu îi amintește deputatului Weber de proiectele de investiții pentru care guvernarea PSD nu asigură finanțare.

Romanescu acuză PSD că tratează municipiul Târgu-Jiu precum comuna Turburea.

În privința mutării permiselor și pașapoartelor la marginea Târgu-Jiului, Marcel Romanescu amintește c-a inițiat o astfel de discuție în urmă cu doi ani, dar nu s-a soldat cu nimic.

Marcel Romanescu reafirmă că PSD este un partid nefrecventabil și le transmite social-democraților să-și ia gândul de la Târgu-Jiu.





Cititi tot articolul