Elevii nevoiași din Târgu Jiu vor primi și în acest an rechizite gratuite din partea primăriei


Și anul acesta, Primăria municipiului Târgu Jiu acordă o atenție deosebită copiilor proveniți din familii cu o situație socio-economică dificilă. Aceștia vor primi ghiozdane echipate cu rechizite, în cadrul acțiunii ”Început de an școlar”. Suma alocată pentru achiziționarea celor necesare pentru elevi este de 23.000 de lei.

Alina Toader, șefa Direcției de Asistență Socială Târgu Jiu, a declarant că vor beneficia de această facilitate și copiii care frecventează Centrul Iasomia. În total, vor fi acordate 150 de ghiozdane echipate corespunzător, pe categorii de vârstă, fie că sunt elevi la clasa pregătitoare sau elevi de liceu. Cererile pot fi depuse în perioada 15 iulie – 20 august, urmând ca ghiozdanele să fie acordate în luna septembrie, înainte de debutul noului an școlar.

Vox 2 Alina Toader

Între beneficiari se vor afla copiii asistaților social sau familiile cu mulți copii. Nu va fi respinsă nicio cerere, dacă vor fi respectate condițiile anunțate de municipalitate. Este vorba în principal de familii fără venit sau cu venituri foarte mici.

Vox 3 Alina Toader

 



Cititi tot articolul