Regal folcloric la Târgu Jiu cu zeci de interpreți de muzică populară


Autoritățile din Târgu Jiu vor oferi un regal folcloric pe 23 iulie, de la ora 20:00, în centrul municipiului. Sunt așteptați interpreți cunoscuți din cadrul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gojului” și din țară.  Pe scena din Piața Prefecturii, se va afla și orchestra de la Chișinău, dar și 14 artiști cunoscuți, interpreți de muzică populară. Roberta Crintea, una dintre solistele de muzică populară care va urca marți seară pe scena din Piața Prefecturii, a declarat că la Târgu Jiu vor ajunge artiști de marcă ai muzicii populare românești din mai multe zone ale țării, printre care și Petrică Mâțu Stoian, Cornelia și Lupu Rednic sau Robert Târnăveanu.

Vox 1 Roberta Crintea


Dacă până acum autoritățile din Târgu-Jiu au organizat spectacole pentru tineri, de data aceasta va fi un concert dedicat iubitorilor muzicii populare. La Târgu Jiu va sosi și Orchestra Lăutarii de la Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Toți componenții orchestrei se vor afla pe 23 iulie în municipiu pentru a oferi un spectacol de zile mari.

Vox 6 Marcel Romanescu 

În mod normal, spectacolul respectiv ar fi trebuit să fie organizat cu prilejul inaugurării Stadionului Municipal din Târgu Jiu, însă lucrările la noua arenă nu au mai fost finalizate.



Cititi tot articolul