Weber îi arată lui Prunariu ușa PSD


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihai Weber, mulțumit că subiectul Marcel Romanescu creează agitație în PSD Gorj. Zice că, în acest fel, partidul rămâne unul viu.

Șeful social-democraților reacționează la atacurile lansate luni de vicepreședintele Mihai Prunariu. Acesta a acuzat conducerea PSD Gorj de lipsă de transparență în chestiunea sondajului de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, și s-a declarat nemulțumit că este ținut cald subiectul aducerii în partid a primarului liberal al municipiului, Marcel Romanescu.

“Partidul are ușa deschisă pentru toți cei care vor să vină, dar și pentru cei care vor să plece. Nu ținem cu forța pe nimeni” spune Weber.

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, a anunțat că ia în calcul o candidatură ca independent la Primăria Târgu-Jiu. Mihai Weber este convins, însă, că o astfel de candidatură este sortită eșecului.

Pe Weber nu-l deranjează că unii dintre liderii PSD, inclusiv senatorul Florin Cârciumaru, s-au declarat împotriva aducerii în partid a lui Marcel Romanescu.

„Această agitație ține partidul viu. Asta înseamnă că  există o competiție internă. Când decizia va fi luată de la partid, vor trebui lăsate deoparte orgoliile și frustrările personale” spune liderul PSD Gorj.






Cititi tot articolul