Prunariu ia în calcul o candidatură ca independent la alegerile locale de anul viitor


Mihai Prunariu, vicepreședintele PSD Gorj, foc și pară pe actuala conducere a partidului, după ce liderul social-democraților gorjeni, Mihai Weber a anunțat că ia în calcul varianta ca liberalul Marcel Romanescu să candideze din partea PSD la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Târgu-Jiu. Este principalul motiv pentru care Prunariu susține că nici nu a dorit să intre în sondajul demarat de PSD pentru stabilirea candidatului pentru postul de primar de municipiu. “Nu mi-au plăcut niciodată lucrurile pe sub masă”, afirmă Prunariu, nemulțumit de faptul că Weber ține cald subiectul unei candidaturi a lui Romanescu din partea PSD, în condițiile în care edilul liberal a trimis partidul la cimitirul politicii gorjene.

Vox 1 Mihai Prunariu


În aceste condiții, Mihai Prunariu susține că nu știe nimic despre cel de-al doilea sondaj de opinie demarat de PSD, mai ales că nu a existat în partid niciun fel de consultare pe această temă.

Vox 2 Mihai Prunariu

Mihai Prunariu a anunțat că nu exclude posibilitatea unei candidaturi independente la alegerile locale de anul viitor, nemulțumit de faptul că nu mai există transparență în PSD Gorj, iar deciziile sunt luate de un grup restrâns din partid.

 



Cititi tot articolul