Weber, după declaraţia lui Iordache: Copiii spun lucruri trăsnite!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber, deranjat că Iordache a aruncat răspunderea CE Oltenia în seama PSD. ”Nu poți să te speli pe mâini câte vreme Ministerul Energiei este condus de ALDE” reacționează președintele social-democraților gorjeni după ce, vineri, liderul ALDE a declarat că s-a căzut la un acord ca PSD să-și asume răspunderea pentru activitatea de la CEO.

”Copiii spun lucruri trăsnite!” reacționează, însă, Mihai Weber. Deputatul neagă vreo înțelegere cu liberal-democrații.
Weber zice că discuțiile pe care le-a purtat cu ALDE au fost pe tema numirii unor oameni competenți în Consiliul de Supraveghere și Directoratul companiei de la Târgu-Jiu.

Liderul PSD Gorj îi reproșează ministrului ALDE al Energiei, Anton Anton, faptul că n-a făcut nici până acum demersurile la Comisia Europeană pentru ca CEO să nu mai plătească certificatele verzi. Cât despre secretarul de stat Marius Dumitrașcu, Weber zice că nici nu-l cunoaște.

Mihai Weber ne-a mai explicat că ALDE a încercat, la București, să-i mute atribuțiile pe parte de energie lui Marius Dumitrașcu dar în sarcina lui Doru Vișan ar fi rămas problema stocurilor de iarnă și activitatea cu sindicatele din cadrul CEO.






Cititi tot articolul