Ciocea, MESAJ pentru liderii PSD: Să facă ce demersuri vor, dar să respecte legea


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

“Să fie sănătoși, să facă ce demersuri vor, dar să respecte legea”, le transmite liderilor PSD Gorj Ion Ciocea.

Primarul comunei Bustuchin a reacționat după ce șefii social-democraților gorjeni au informat, săptămâna trecută, Prefectura Gorj că au luat act de demisia sa din calitatea de membru.  Acesta ar fi primul pas spre suspendarea edilului din funcție.

Mai marii PSD invocă statutul partidului, având în vedere că edilul a candidat ca independent, în 2016, la alegerile parlamentare. Ion Ciocea spune că, potrivit legii, doar înscrierea într-un alt partid constituie o demisie dintr-o formațiune politică.

Edilul critică modul în care deputatul Mihai Weber conduce, în acest moment, PSD Gorj.

Ion Ciocea are o supărare și la adresa lui Cosmin Popescu. Edilul îi transmite președintelui Consiliului Județean să se ocupe mai mult de problemele de pe drumurile județene.

Ion Ciocea acuză că liderii PSD Gorj ar fi pus la cale, împreună cu aleșii social-democrați și viceprimarul Gheorghe Stoenescu, un plan prin care să scape de el de la conducera Primăriei Bustuchin.

„De mine nu vor scăpa, pentru că legea e de partea mea”, mai transmite edilul.

Ion Ciocea nu a luat încă o decizie privind viitorul său politic. Edilul spune că ar putea face echipă, în 2020, cu actualul primar al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu. În plus,  îl laudă pe liderul Uniunea Salvați România Gorj, Radu Miruță.





Cititi tot articolul