Cazul omului de afaceri bătut. Un SUSPECT, REȚINUT


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poliţiştii gorjeni au un prim suspect încătuşat în cazul omului de afaceri din Târgu- Jiu, bătut pentru că nu a vrut să renunțe să vândă trufe de un milion de euro.

Suspectul este un tânăr de 26 de ani din județul Hunedoara. Mascații gorjeni au mers, ieri, până aproape de Deva pentru a-l prinde pe suspect. L-au luat direct din trafic, după ce i-au oprit mașina pe stradă și i-au cerut să coboare de la volan.

Suspectul a fost adus la sediul IPJ Gorj, unde a negat toate acuzațiile formulate la adresa sa. Tânărul s-a declarat total nevinovat.

Suspectul de 26 de ani a venit la Târgu Jiu însoțit, nu doar de mascați, ci și de tatăl său, care a ținut să precizeze în mod repetat că băiatul nu ar avea nicio implicare în scandalul de care este acuzat.

Săptămâna trecută, un om de afaceri din Târgu Jiu a declarat că a fost bătut în fața casei sale, pentru că nu a vrut să renunțe la afacerea de un milion de euro cu trufe pe care o derulează de câțiva ani. Bătaia primită de acesta a fost surprinsă de camerele de supraveghere, imaginile fiindu-le de folos anchetatorilor care încearcă să dea de urma agresorilor.





Cititi tot articolul