REACȚII la SONDAJUL PSD. Caragea: Cu Florescu și David candidați, șansele PSD sunt terminate


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pantelimon Manta spune că Ciprian Florescu ar putea fi o soluție de candidat pentru PSD la primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Potrivit cotidianului Gorj Domino, prefectul județului ar fi, pe surse, primul în sondajul PSD pentru desemnarea candidatului.

Fostul prefect de Gorj îl consideră pe actualul un om tânăr cu experiență în funcții de conducere. Pe de altă parte, Manta zice că și viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, este îndreptățit să candideze la primărie.

În ceea ce-l privește pe liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, fostul prefect susține că e puțin probabil să mai fie desemnat candidat după ce a pierdut alegerile parțiale din 2017 în fața lui Marcel Romanescu.

Nicolae Ivan crede că Ciprian Florescu este primul în sondajul PSD.

Directorul redacției Sabotorii Gorjului este convins, însă, că nu are nicio șansă să-l învingă, în 2020, pe primarul PNL al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Viorel Caragea nu crede că prefectul va fi sprijinit de toți greii PSD, în cazul în care va fi aruncat în lupta pentru primăria Târgu-Jiu.

Opinia fostului comandant al IPJ Gorj este că informația privind clasarea pe primul loc a lui Ciprian Florescu în sondajul PSD pentru desemnarea candidatului arată, de fapt, că liderii social-democraților nu au demarat niciun studiu sociologic.

“Cu Ciprian Florescu candidat la Târgu-Jiu și Constantin David la Motru, șansele ca PSD se recâștige cele două primării sunt terminate înainte de alegeri”, zice Caragea.





Cititi tot articolul