Prunariu: Suntem de râsul curcilor, dacă îl așteptăm pe Romanescu în PSD


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihai Prunariu nici nu vrea să audă că Marcel Romanescu va fi candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

“Suntem de râsul curcilor, suntem penibili, dacă îl așteptăm să vină la noi în partid din moment ce el atacă PSD de dimineața până seara. Dacă aș fi factor de decizie, nu i-aș propune niciodată așa ceva lui Romanescu’”, a spus vicepreședintele PSD Gorj, la Interviurile Infinit Fm.

Reacția lui Prunariu a venit în contextul în care liderul PSD Gorj, Mihai Weber nu a exclcus o candidatură a edilului liberal al Târgu-Jiului din partea Partidului Social Democrat la localele de anul viitor.

Mihai Prunariu a dezvăluit că a refuzat să fie inclus  în cel de-al doilea sondaj de opinie pe care PSD îl face pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Vicepreședintele PSD Gorj s-a arătat nemulțumit că nu au fost prezentate în interiorul partidului nici primele date din studiul sociologic realizat de Universitatea „Constantin Brâncuși”.

Mihai Prunariu reafirmă că se gândește să candideze ca independent la Primăria Târgu-Jiu. Spune însă că, deocamdată, nu a luat o decizie. „Am constatat că nu am nicio șansă să candidez din partea PSD. Poate, nu am nici valoare”, a mai spus Prunariu.





Cititi tot articolul