Consiliul Judeţean Gorj susţine performanţa. Premii pentru LPS!


Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a premiat, ieri, în ședinţa ordinară, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Naţional „U13”.
„Îi felicit pentru performanţă și le doresc multe realizări în continuare”, a anunţat Cosmin Popescu. Elevii și profesorii care au fost premiaţi cu 8.400 de lei sunt: Chelaru Luca-Victor; Bărbulescu Iulian-Mario; Pirea Șerban-Nicușor; Iuţalîm Mihai-Alexandru; Croitoru Eduard-Ionuţ; Miruţă Marius-Constantin; Pirtea Mario-Andrei; Poenaru Andrei; Deaconu Mihai-Liviu; Bărăitaru Mario-Alexandru; Purdescu Ionuţ- Adriano; Chepcel Denis-Ionuţ; prof. antrenor Tîlvescu Valentin şi prof. antrenor Hîrsu Dorin.
„Am câştigat un sezon foarte greu. Nu este o surpriză, ci o încununare a muncii noastre şi a rezultatelor pe care le-am obţinut de-a lungul timpului. În fiecare sezon, această echipă a ajuns la cel puţin o etapă de zonă, este pentru a şasea oară campioană judeţeană”, a anunţat antrenorul Tîlvescu.
I.I.



Cititi tot articolul